SandraHEL

2009-05-25
21:18:31

Måndag 25 maj
Hej.
I fredags jobbade jag kväll, det gick bra.
I lördags åkte jag & familjen till rastsjön, Rass badade, tokstolle, sen hade vi filmkväll.
I söndags tittade vi på Rass fotbollsmatch. Sen lekte jag med Idaaaa.
Idag har vart en vacker dag. Har solat nästan hela dagen. Trevligt sällskap var de med =) Emelie & Sarah. Jag har blivit brun, dock mest på vänster sida, och mina ben är randiga pga. mina randiga leggings... :S
Imorrn ska jag & mamma  till IKEA så jag kan handla lite, Höhö!
BYE BYE!!

2009-05-21
23:31:06

Torsdag 21 maj
Imorgon är sista dan som jag vet att jag ska jobba innan det är dax för sommarjobbet på urologen :) wiie! Det känns lite tråkigt att jag inte kommer att vara där på så länge, nu när jag varit där i princip jämt den sista tiden! haha! men jag hoppas att tiden som jag ska spendera hemma den närmaste tiden kommer att gå fort. Och tiden går ju så otroligt fort nu tycker jag. Men jag får väl se det som en liten semester hihi :)

Jag är iallafall hyffsat nöjd med hur det ser ut i mitt "nya" rum. Alla mina saker får plats bra och möbleringen blev ju bra tillsist! De enda som stör mig är dom förskräckliga tapeterna. Vita med blå och rosa små fula blommor! Ursh och fy så hemskt! Får nog lov att måla om även i detta rum, men det blir ett senare projekt.

Varför känner jag mig så himla ensam hela tiden...

Godnatt med er.

2009-05-14
20:33:31

Nananisen
Igår var hela familjen, Mamma, Ankan, Jag, Louise, Rasmus och Sebastian på Studenternas och kollade på fotboll, det var Sirius - AIK, matchen var rätt trist faktiskt, hände typ ingenting, jo AIK gjorde ett mål.. Det var en tråk-match helt enkelt, inte för att fotboll nånsin är roligt, men endå =)
Och idag när jag kom hem så kom Ankan viftandes med UNT i högsta hugg, Vi var med, pyttesmå, men med var vi iallafall. Tittade nyss på ett filmklipp från studenternas, nån blev intervjuad, och Bassan var med på trappan bakom haha!

Imorgon ska jag och Fia ut och käka, men vi har inte kommit fram till vart vi ska någonstans.. Men bra blir de alltid tillslut, Jag Längtar! <3

Imorgon är de förresten två år och en vecka sen Ankan vann StorVinsten på Postkodmiljonären! Oj, känns inte alls som om de är såå längesen! Shit! Roligt var de iallafall att vara med på TV4 reklam sen, höhö :P

Nananisen har somnat i mitt knäveck, inlindad i min lila filt, naaw, så sött! Såg att hennes ena öga såg lite kletigt ut, funderar på om hon fått ögoninflammation ? ...
Ska städa hennes bur ikväll.

BYE BYE !!

2009-05-12
10:48:08

Tisdag 12maj

Himmel och pangkaka, vad tiden rusar iväg! Redan maj! Och maj betyder - Snart juni = Sommar! wiie! :)

Förra veckan var de mycket att göra på jobbet, jag var helt slut i fredags! :S   Men de har vart bra lugnt länge nu så de var rätt skönt att det vart saker att göra, så att tiden gick lite fortare hihi.

Ihelgen har jag typ inte gjort annat än att sova, har vart så förskräckligt trött! Skönt att sova :)

I söndags träffade jag äntligen min lilla griis! =) Var så förbaskat längesen! Vi tog en lång promis tillsammans, det var soligt och fint, men de blåste storm vill jag lova!

Igår lekte jag med lilla pullan, vi fikade, gick lite på stan och käkade hamburgare hihi =) det var mys <3

Idag ska jag på styrketräning med faster, haha, börjar skratta bara jag tänker på de - JAG, STYRKETRÄNA haha, vilket skämt! Men men, de går nog bra, hoppas jag. Efter ska vi äta lite hihi, hoppas de blir mys!

Nu ska jag leka med min söta Bror, som jag lovat honom :)

BYE BYE!


2009-05-06
22:46:00

Osäkert
Allt känns så jäkla osäkert hela tiden. Som om det finns någonting som ska sägas, men ingen vill eller vågar säga Det, alla bara går tysta i sin ensamhet och funderar, funderar på vem som ska öppna käften först! Vi vet, men vi pratar inte om Det, aldrig om Det! Pratar inte med någon annan om Det heller för den delen. Vad kommer dom tycka, tänka, vilja, göra osv. Hur ska vi veta vad som ska hända sen, vart går tåget och vart tar resan slut ? Eftersom Det nu är bestämmt så borde det väl bli av så snart som möljigt, varför dra ut på nåt som endå ska komma, tids nog... Det är så jävla frustrerande allting. Och då menar jag allting, inte bara Det. Inte för att Det är något "bara" men endå... Känns inte alls bra just nu, inte alls!

Stackars, Stackars Er
Hold on.