SandraHEL

2009-08-24
20:56:51

Arbete
var på arbetsintervju idag på höganäs omvårdnads boende. det kändes helt okej faktiskt. men jag vet inte än om jag får nåt, de var en del andra som hade sökt också tyvärr haha. men innan veckan är slut så får jag besked iallafall. jag hoppas på de bästa, att jag får ett jobb och kan FLYTTA HEMIFRÅN och HÄRIFRÅN!! men om jag inte får de, är de väl bara att börja om igen!

apropå flytta så var vi och tittade på ankans nya boende idag! det låg bra tycker jag, verkar lugnt och skönt i området. men ursh sånna hemska tapeter och inredning de var! men dom ska renovera och rusta innan inflyttningen. men jag tror de blir riktigt fint tillslut =)

kan fortfarande inte släppa fredagens händelser ... dom liksom gnager i skallen på mig! men va fan, jag gör väl som jag vill och vad jag vill!? 

nu ska jag ha måndagsmys med familjen =)

bajs bajs!!

2009-08-22
21:49:40

Lördag 22 augusti
Var ute med emelie igår, det var kul, men de blev lite för mycket för min del, inget ovanligt iofs, men den här gången var de hemskt ! Skäms lite och ångrar en del saker ... men men, inget jag kan göra nåt åt nu iallafall. Men de gör ont i mig när jag tänker på det :O

Skulle ha gått på maja och pelles kräftskiva ikväll, men under eftermiddagen mådde jag piss, mår iofs rätt okej nu, men orkar inte. men de skulle nog vart nice. Aja, kommer väl fler tillfällen om inte annat.

Funderade på en sak idag ; Varför man gnäller när vi egentligen har de hur bra som hellst. Mat, kläder, vatten,bostad, pengar osv. Tänk på barnen i Afrika, som min pappa alltid påpekar;) , dom har ju knappt nånting, och endå skrattar dom! De är beundransvärt!
Här ligger jag i min säng, leker med datan, kollar på Green Mile, äter onyttigt och lyssnar på musik, varför klaga ?!?!

Favis låt på radion just nu - With or Without you - U2 =)

bajs bajs!

2009-08-16
17:21:10

flytta
Hoppas att jag kan få ett fast jobb snart, så jag kan flytta härifrån. Vet inte varför jag inte trivs i byhålan, men jag gör bara inte de! Har inte trivts så bra här nånsin heller. Inte för att jag vet vart jag skulle bo annars... jo i uppsala, så jag har närmare till min älskling! <3 Jag längtar så fruktansvärt mycket till att få bo ensam!!

byebye.

2009-08-13
09:40:08

Torsdag 13 augusti
Nu ska jag snart åka till doktorn, återbesök efter de där med halsblöden. Hoppas verkligen att dom inte tänker göra illa mig igen "/ Vill inte de!

Sen ska jag + hela familjen leka lite i stadsparken i det vackra vädret :) och sen ska jag vandra upp till jobbet.

Igår ringde jag runt en massa till facket och a-kassa och grejer. Men jag blr bara så förbannad på dom hela tiden. Tydligen finns de inget jävla sätt att få pengar på innan man är 20, förutom jobb eller om man pluggar! Så jag får väl helt enkelt vara jätte fattig i typ 3 månader och då när jag fyllt 20 blir jag kanske lite mindre fattig :S
Väldigt konstigt med facket, a-kassa & arbetsförmedlingen tycker jag!  Förresten så kan dom lägga ner arbetsförmedligeen, för dom gör inte ett skit för att hjälpa arbetslösa! Fy fan för dem!

Ha en bra dag! =)

2009-08-12
22:09:05

effektivt
Igår och idag var mycket effektiva dagar! Städat och motionerat om vartannat! Och i pauserna blev det singstar med syskonen =D

Städade hela min lilla Ollen igår, han blev så vacker, både inuti & utanpå! Släpade fan ut en hel ica-kasse med skräp! (som mina syskon kastat, vilket jag vet eftersom det bara var godis och glasspapper!) Putsade & gned som bara den! Dammsög tom. bakluckan! lite överdivet kanske, men va fan!  Rent blev det  iallafall :)
DOM SKA FAN INTE FÅ ÄTA I MIN BIL MERA!!



Det regnade och åskade nåt så förskräckligt igår, så då passade jag och Ankan på att ta en cykletur till affärn haha! Det rann om oss när vi väl kom fram och inne i "mjölk-rummet" på ica blev de kyligt! Det regnade så mkt att jag inte kunde se, så jag skulle tagit solbrillorna på mig, eller cyklop kanske ? :P

Hela huset skiner för att det är så himla rent överallt nu! Bara för att jag är så väldigt hjälpsam ;)

Bara så att alla vet : Jag & Louise ÄGER så jävla hårt på Singstar!! =D

2009-08-11
11:01:25

Lekdax
Mina små Gosetussar Tingkiwingki & Nananisen






2009-08-10
22:16:22

Ledig måndag
Jag och mamma var och shoppade lite idag, eller rättare sagt, jag gjorde de och hon var med och packade på mig saker! Handlade en jätte mysig kofta, klänning, linne, och skor, så typiskt mig, kan fan inte gå in i en skoaffär utan att ta med mig ett par ut! Denna gång blev de ett par svarta sandaler och jordens sötaste och lurviga HelloKitty tofflor =)

Jag hatar rosa, dock fanns tofflorna inte i nån annan färg :(

Har nyss kommit hem från en sväng med Marty, det var skojigt. Vi lekte i lekparken och så fick jag se deras nya hem, mycket fint! :D

2009-08-09
23:03:06

jaja
Har kommit hem från jobbet för en stund sen, vart en sjukt lugn helg! =)

Jag funderar och funderar, hela tiden! På allt möjligt. Men en sak dominerar mina tankar. Kan bara inte sluta, kan inte tänka på nåt annat ...
d e t b a r a g å r i n t e !!
Men jag hoppas, jag längtar och jag vill! Så in i Norden!
Ibland tror jag att jag funderar på tok för mycket!
Aja, de har jag endå alltid gjort =)

Natti Natt!

2009-08-07
20:47:33

seg fredag
Blev inget festande ikväll, jag orkar helt enkelt inte! Hade iofs inte så jätte stor lust heller, så krogen får vänta!

Har precis kommit hem från en låååång promenad och snabb! Gick först mot odal sen ner mot alunda, sen upp i foghammar, sen runt kyrkan och tillslut hemmåt! Skönt att gå och rensa skallen lite grann och lyssna på musik =) Kommer förresten på så mycket bra saker när jag är ute och går, idag kom jag tex. på att jag verkligen måste ta tag i de där förbannade körkortsfan, snarast! Även om jag inte vill! Och funderade på vad jag ska sysselsätta mig med nästa vecka när jag får min "semester", men kom inte fram till nåt ...

Märke här om dan attt det nog är dags att rensa ur garderoben snart, eftersom jag inte kan stänga nån utav mina tre st "/ men så fort jag tänker på de så tar de emot, ordentligt!

aja, jag känner mig glad nu på sistone iallafall =)
ska ta en dusch nu!

2009-08-06
22:07:56

Jobb

Nu ska jag bara jobba lördag och söndag och på söndag går mitt vikariat på urologen ut .. Och det känns hemskt! Jag vill verkligen inte börja söka jobb igen, och så vill jag såklart inte sluta på urologen heller, trivs så bra där! :( men men, vad ska jag göra åt att det inte finns några jobb .. Sommaren har förresten varit jobbig på jobbet .. Snurrigt hela tiden!
Men jag ska iallafall vara lite ledig och ha lite "semester" innan jag börjar leta runt efter jobb igen! :)

Imorgon ska jag ut och parta litegrann hade jag tänkt mig, hoppas jag är på bättre humör då än nu. Känner att jag behöver de!

Förresten så tror jag att jag har nåt fel på min mage, bör nog gå och kolla upp det snart  "/

bye bye :D