SandraHEL

2009-03-30
19:25:43

Måndag
Idag har jag vart ledig, de var skönt. Jag har inte gjort mycket alls, städat och tvättat bilen bara och umgåtts med min familj haha
Igår hade jag en mysig kväll/natt :) hihi. Riktigt mysigt faktiskt!

Nu ska jag gå och möta Ida, vi ska leka tills imorgonbitti när hon ska till skolan!

bajs bajs :)

2009-03-30
15:23:13

I.S


2009-03-28
22:19:48

Ida
Igår kväll kom ida hem till mig, de var skoj, de var ganska längesen vi sågs sen sist. Vi gick först till baren och satt är och åt lite och snackade en massa. Sen gick vi hem till mig, satt vid datan, skrattade, pratade och rökte, de var ungefär vad våran kväll bestod av :) Men kul va de! Vi satt och kollade på massa bilder på massa folk och höll på att garva ihjäl oss :D

Imorse vart vi väckta av Rass & Bass vid 8, inte lika kul, men men. Vi käka frukost och satt ännu mera vid datan :) Sen på eftermiddagen typ, tog vi oss i kragen och klädde på oss och åkte in till Gränby, vi gick i ALLA affärer och kollade.Vi tog en fika och samlade lite mera krafter emmellan också :)


Vi såg så många underliga människor överallt. Men de roligaste var killarna/bönderna (jag bor på landet själv så jag ska inte säga såå mycket) som gick in i entren och gick funt i den där "entre-snurran" HAHA och dom tyckte tillochmed att det var roligt att göra de för dom skratta som två fulla gamla gubbar! De var så jävla kul, vi höll på att GARVA IHJÄL OSS :D

Skit kul att träffa henne igen iallafall :D måste bli oftare!

Bra att Magnus vann på LetsDance förresten.
Kom ihåg att ställa FRAM klockan inatt.
Ligger och slö-kollar på Sverige- Portugal nu.
Imorn ska jag jobba, Godnatt

2009-03-27
16:37:16

Fredag
Igår på jobbet hade vi S-HLR kurs. Det är bra att man övar på om de händer nåt, men de är pinsamt att göra praktiska saker på låssas inför andra, men de gick bra :)


Efter jobbet igår gick jag hem till Carro och Patrik och tittade på deras nya lägenhet, den var mysig.
Vi åkte hem till farmor och skulle hämta lite grejer och då kom hon precis hem.  Jag och Carro skulle hem och laga mat  och farmor bjöd in sig själv hon med. Så det blev köttfärssås och spagetti för tre personer haha!

Idag har jag vart ledig, inte gjort mycket, sovit lääänge! Och fått ännu mera LÖN! :)
Får se vad som händer ikväll.

Bye bye

2009-03-25
18:53:12

Onsdag
Hej Blogg!

Imorse var jag hos tandis och laga hål, brukar aldrig ha nåt hål i tänderna men denna gång hade jag visst de.. Har jag slarvat ? Men nu är de fixat i vilket fall.

På förmiddagen var de så fint väder, soligt och allt så jag och mamma njöt av värmen som fanns!

mamma kollade annonsbladet och leta lägenhet.

Besiktade min bil för första gången idag med. Den har aldrig fått nån anmärkning, fast de är en 86:a, men idag fick min lilla Ollen de tyvärr. Aja-Baja, Sandra sköter sin fina bil illa..

Familje-fika-tajm idag :)



Har letat en andra tatuering och jag har kommit fram till dessa två, som jag väljer mellan:

En Drutten, för att pappa alltid kallat mig det.
Eller en Bamse (men han ska ha mössan på med), för att jag alltid älskat Bamse.
Lutar åt en liten Bamse faktiskt :)


Ska skutta in i duschen nu, sen kolla film med Louise, troligtvis ser vi Pearl Harbor.

Detta var min lediga dag! + Löning
Bye bye











2009-03-23
21:53:27

Min Bassan
Dissad igen, för typ hundrade gången. Börjar lessna på att ens försöka sysselsätta mig med något om dagarna..



Tur att jag har min lilla söta bror att leka med, spela fifa hela dagarna :) Han vinner alltid och skryter om det och säger att jag suger och att jag inte fattar hur man gör (vilket iofs är helt sant) Haha, vilken snäll bror.
Men Han är MIN iallafall! ♥

→ Godnatt

2009-03-23
21:11:20

hopp
Mitt hopp är en skadeskjuten kråka, och jag är ett springande barn, som tror det finns nån som kan hjälpa mig än, som tror det finns nån som har svar. Jag springer med bultande hjärta, jag springer på taniga ben. Jag bönar och ber, fast jag egentligen vet att det redan är alldelles försent, att det redan är alldelles försent.













Flytta ? Ska jag flytta, isåfall vart ? Eller ska vi flytta, och isåfall, hur ska de gå till ? Jag vill inte bo kvar här i hålan. Men vart ska jag ta vägen ? Jag har ingenstans att ta vägen...

2009-03-23
20:16:14

Promis

Tog en långpromenad med Louise idag, det var skönt, men blåste kallt som bara den!

2009-03-23
14:36:19

^

Saknar

2009-03-23
00:32:59

Min Helg
Denna helg har vart den värsta i mitt liv tror jag. Det började med att mina småbröder väckte mig i fredagsmorse kl halv åtta när jag hade sovmorgon, och sen levde dom om så mycket att jag inte kunde sova så jag fick gott ta och gå upp. Då hade vi inget som jag ville ha till frukost heller. Men sen bar de av till jobbet så småning om iallafall. När jag kom hem på fredagkvällen var de KAOS! Gap och skrik och alla var sura och dumma i huvudet. Jag trodde hela vårat hus skulle rasa samman. Bassan hade panik och gallskrek och Rasmus visste inte vad han skulle ta sig till. Jag och Louise försökte lugna dem men de gick inte så himlans bra. Kvällen slutade med att polisen tillslut kom och hälsade på hos oss. Klockan två kom jag äntligen till sängs och till ro.

Så de var inte så kul att höra klockan ringa halv fem på lördagsmorgonen. Men de var bara att pallra sig upp och åka och jobba, och de gick faktiskt. Efter jobbet åkte jag hem till Solveig, för mina syskon och jag skulle äta och sova där, mamma och Ankan skulle ut och äta. Jag var så trött så jag orkade verkligen inte vara varken social, trevlig eller vaken. Ankans brorsa och hans familj kom också, inget fel på dem, men jag hade hoppats på en lugn kväll, vilket de inte blev. Inte hade jag någon lust att käka maten som serverades heller. Sen vid tio på kvällen trodde Solveig att Rasmus och Sebastian skulle sova och HerreGuud så  jag försökte få henne att förstå att dom inte lägger sig den tiden på helgen, men hon ville inte fatta. Vi syskon fick inte ens skratta och ha roligt med varandra. Sen när dom väl la sig och jag brevid, nej då fick jag inte ens ligga hos dom, men efter mycket om och men, så stängde hon tillslut dörrn. Tack och Lov! Ursh, hela kvällen var så hemsk!

På söndagsmorgonen vaknade jag av mina syskon, och då tyckte Solveig att jag inte skulle vara vaken, utan att jag skulle lägga mig igen, för att jag "fortfarande var trött" sa hon. Men shit, jag vet väl för faan själv!! Inte nog med att jag redan är skit sur på morgonen i vanliga fall, utan hon ska hålla på och gnälla och tjafsa konstant! Och sen har hon magen att kläcka ur sig " Men Sandra, varför är du så sur direkt när du vaknat ?" Faan jag ville bara skrika åt kärringen. Sen åkte jag iallafall och jobbade,igen.

På jobbet har de vart skönt i helgen, jag kan inte klaga. Skönt att vara där också.

Var tvungen att avreagera mig lite över helgen som vart. Ska sova nu, Godnatt!

2009-03-19
20:10:29

H


En Vacker Tanke På En Underbar Människa.

2009-03-19
20:05:13

Helgen
Hej Blogg

Idag har har jag vart och jobbat igen. Ska dit imorgon igen men då börjar jag inte förrens kl 14 så jag får iallafall sovmorgon.  På lördag efter jobbet ska jag och mina syskon hem till Ankans mamma i Gottsunda och äta middag och sova där :)
Eller får se om jag hittar på nåt mera roligt på lördagkvällen ;)
På söndag är de jobb som gäller igen.

2009-03-18
20:13:55

-

Att de ska vara så jävla svårt för vissa. Jag fattar inte vad problemet är. Varför i hela världen beteer du dig som as ? Jag trodde att det skulle bli bra, men varför vill du inte ? Du kan ju för faan inte ens svara! Och jag vill bara ha ett svar, Varför. Men de är ju inte så himlans lätt eftersom du verkligen inte verkar vilja ha ett endaste dugg med mig att göra. Du svarar inte på sms, mail, telefonsamtal (varken i mobilen eller hemtelefonen), hejar inte på mig och är inte hemma när jag kommer och knackar på, eller så är du hemma men vill inte öppna, skulle inte förvåna mig om det är så. Jag vill bara få tag i dig en sista gång så jag kan få veta, veta varför du behandlar mig som om jag aldrig nånsin funnits i ditt liv, som om jag aldrig nånsin vart din vän... Jag blir så frustrerad och irriterad. De enda jag ber om är ett litet svar, en förklaring.

2009-03-17
22:05:45

Griis
Jag saknar dig min lilla Griiis. Jag tänker på dig och jag hoppas att du mår bra gummis. Vi ses snart igen <3

Puss på dig!



Imorgon ska jag jobba.
Godnatt :)

2009-03-17
18:54:39

Du
Du får mig att känna mig speciell :)


2009-03-17
17:40:58

090317
SANDRA & LOUISE




Lodare



Fint



Hopp & Skutt

2009-03-15
20:48:31

Familj
Föräldrar kan vara bra dryga ibland asså. Man berättar nåt för att man är orolig och inte vet vad man ska göra, så blir dom arga! Varför ? Dom borde väl förr faan bli glada att man har förtroende för dem och vill ha hjälp av just DEM! Men inte vissa tyligen. Föräldrar är mystiska. De blir bra ska du se gumman lilla <3

Imorgon är de dags för en ny arbetsvecka, jag hoppas de går bra :) det har vart skönt med helg iallafall!

Snart blir de Beck-tittande med Stora Familjen.

2009-03-15
20:17:28

Solsken


Denna vackra och soliga söndag spenderade jag med Louise, vi shoppade och fikade :)
Mys!


2009-03-15
12:26:04

Min lilla syster Louise
Louise har lärt mig lägga in bilder :)
 
Min "lilla" syster och Jag

2009-03-12
19:49:34

S
Idag blev jag fotagraferad till personaltavlan :) Wiie !!

Bara en dag till att jobba denna vecka innan helg. Skönt.






Bloggen suger, jag vet inte hur man gör !!

2009-03-11
19:30:21

hej
Idag har jag jobbat, det var helt okej. Jag vet inte riktigt än hur jag trivs där, men det funkar endå. Får se hur det blir efter sommaren. I sommar kan jag minsann inte jobba där iallafall, för då ska jag vara på urologen : ) Wiie ! Men som sagt, får se efter sommaren.

Ursh, jag är riktigt less på snön nu, så här på landet är det ju skita mycket snö, fast det var inte så lite inne i uppsala heller. Jag vill ha sommar nu ! Eller lite solsken och ingen snö iallafall :) Dessutom har min vinterjacka gått sönder, så jag vill byta ut den mot vårjackan, snarast !

Imorgon blir de jobba på urologen som gäller.

Jag längtar och längtar, thihii

2009-03-10
00:20:09

Tid
Tid är ju för faan de enda man har, så varför tjatar alla jävla människor om att " Det är så mycket" "Hur ska jag hinna " jag fattar inte, om man vill något så hinner man de, så är det bara! Man får TA sig tid, man FÅR inte tid !

2009-03-10
00:17:02

.
Jag hoppas på de bästa :)
Underbaraste.
Godnatt.


2009-03-09
10:55:27

Jobba
Snart ska jag iväg och jobba, jag hoppas att de blir lika lugnt och skönt som det var i helgen :) Åker hem till byhålan efter jobbet idag, har vart hos pappa sen i fredags. Och jag måste hem och ta hand om mina småttingar också. Imorgon är jag ledig och det ska bli såå skönt, ska slappa hela dan !

Aja Hejsvejs :)

2009-03-08
18:59:23

jag tänker
Jag tänker och tänker.. Men till vilken nytta ? Vet jag egentligen vad jag vill ? Tror inte de.. Jag önskar bara att jag visste.

Jag saknar Min Dum <3

2009-03-06
19:05:58

Fredag

Idag var det jobba på urologen som gällde, och herreguud så mycket det var att göra ! Jag hann typ faan inte ens tänka, vet inte om jag kom ihåg eller hann att göra det om jag skulle göra. Men det gick bra, jobbade med bra personer så det gick finemang endå :)

Jag sitter hemma hos pappa nu och är skiit trött, somnade till isoffan en stund efter maten. Jag känner mig så himlans slut hela tiden ! Så ikväll blir de blir lugnt som på ett åldersomshem för min del :P Kolla på Så Ska Det Låta eller nåt. Går inte på personalfesten heller, skulle ringa och berätta det idag, men jag hann verkligen inte !!


2009-03-05
21:28:51

Det.
Det var bra, det var roligt, det var mysigt, det kändes super :) Det var längesen de kändes så bra, som just då. Jag hoppas jag upplever samma känsla och händelse snart igen :)  Jag längtar !

Jag förstår inte att jag kan känna såhära, varför, jag har ju inte ens någon anledning. Men så småning om kanske jag har anledning att känna såhära.

Bara för att man gjorde de förr, betyder de väl inte att man alltid kommer att göra de, eller gör de nu ?

Jag var iallafall och hälsade på mormor igår, det var trevligt,hon hade precis fått tapetserat i vardagsrummet, jätte fint var det ! Mormor berättade om sin nya gubbe hon träffat, och han ska flytta hem till henne, hon verkar väldigt glad över det :)

Tror inte de blir någon personalfest för min del imorgon. Jag ska jobba imorgon till 16, och sen lördag, söndag, måndag, så jag känner nog att jag måste ta de lugnt istället. Det lär ju komma flera tillfällen liksom.

Pappa funderar på hur han ska göra med kryssningen som ag frågade honom om. Ska prata med Emelie imorgon hade jag tänkt mig och sen i helgen så får jag och pappa komma fram till något, jag vet inte riktigt hur lång tid innan man måste boka heller, så de är väl säkrast att göra de så snart som möjligt.

I natt ska jag drömma underbara drömmar :) Han i mina tankar...
Godnatt.

2009-03-05
19:31:39

WTF
Vad faan tror du egentligen ? Haha, helt jävla otroligt ! Att du inte skäms.. Herregud, lite måste du väl endå tänka ?! Aja, nu var de överstökat iallafall :P Var verkligen tvungen att anstränga mig för att inte tänka på de hela tiden, och när jag tänkte på de, eller pratade om de, så började jag faan asgarva xD Hehe.

2009-03-03
19:59:06

fjärilar
Imorgon händer det,  jag har fjärilar i magen  ;)

2009-03-02
23:33:41

Inte alls trött...
Ursh nu ligger jag här och måste verkligen sova, ska upp strax innan fem i morgon och jobba hela dagen, men jag är verkligen inte alls trött. Jag ligger bara och funderar på allt möljigt..

Som om jag ska be pappa följa med på "Emelie-kryssningen" eftersom jag själv är en liten skit och inte får åka själv ;) hehe. De är kanske en god ide, tack Victor, men isåfall måste jag KRÄVA att han ska ta med sig åtminstone en egen liten vän att umgås med, satt han inte hänger med mig hela tiden... risken finns, kan jag lova! Ska fråga iallafall :)

Jag undrar om man kan gå till doktorn och säga: "jag är nästanaldrig trött på kvällen, kan jag få sömntabletter?" Går de tro?

Jag har hur som hellst såå otroligt hemskt ont i  ryggen, eller i  ryggslutet, de  är inte bra att  jobba med gamlingar,iallafall inte när de  stretar emot och är helt ovilliga, nästan motarbetar en.. Fy för dem!

Ska jag våga, jag vill, men jag vågar inte, eller vill jag verkligen ? Äh, en gång iallafall, eller åtminstone ... ;) Verkar ju faktiskt helt okej. Eller är de jag som är ivrig ? Nej, för faan, de är ju tvärtom. Jag behöver inte känna mig skylldig :)

Nu ska jag sova, där med basta!

hmm undra hur de blir på jobbet-nr-2 imorgon..

GODNATT !!

2009-03-02
20:14:20

För omväxlingsskull
Är skriva de enda man kan göra på denna blogg ? Kan man inte ladda upp bilder som syns med inlägget ? Jag fattar isåntfall INTE hur man gör ! Men de är ju som vanligt de.

2009-03-02
16:45:28

trevlig dag på jobbet
Idag var en riktigt bra dag på jobbet. Allt föt på skit bra. Och ännu bättre att jag hittat nån som jag litar på och har förtroende för, känns bra. De som jag var hemma hos idag var iallafall trevliga och välkommnade mig snällt. Byxorna som man har på sig är helt okej, nästan snygga faktiskt, men tröjorna däremot är verkligen förskräckliga, sån hemsk passform på dem med. Ursh! Men men, de kan jag väl förhoppningsvis stå ut med.

Dom ska visst ha personalfest på Örnen, antingen på fredag nu eller fredagen efter och jag blev tydligen också bjuden, hmm vi får se om jag går eller inte.. Vet inte.

Efter jobbet på Örnen gick jag till mitt andra jobb på Urologen, för jag hade glömt fylla i timmlistan, och dessutom hade jag den kvar uppe på avdelningen, bra koll jag har. Men de fixade sig så nu får jag lön i slutet på denna månad med!



2009-03-01
21:14:57

Nu: - Även Blogg
Så, nu har jag skaffat mig en blogg också, då ska jag väl bara lära mig hur de funkar, men de lär väl inte vara så svårt, eller.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt... Idag har jag vart med familjen på iceraceing, de var häftigt :)
Imorgon ska jag jobba på mitt andra jobb, Örnen heter de, de är ett serviceboende. Jag hoppas de går bättre denna gång än vad det gjorde förra gången...

Sitter här och äter polkagris nu, helt okej faktiskt :)