SandraHEL

2009-06-20
23:16:14

Midsommardagen
Hej hopp!

Igår hade jag en himla trevlig kväll. Hade iofs önskat mig vackrare väder, men va fan! Det dumma är att jag nästan aldrig kommer ihåg att ta med mig min förbaskade kamera, jag har en, men den används allt för sällan! Tyvärr.
Emelie kom iallafall ihåg sin så jag hoppas att jag kan få se lite kort så småningom =)  (från personalfesten förra fredagen med!)
Var ju förresten och klippte mig för ett tag sedan, det blev inte så som jag hade hoppats på att det skulle se ut, men de är helt okej .. Fast vissa stunder saknar jag att inte bara kunna sätta upp en tofs och att det ska vara bra sen ... men men, inget jag kan göra åt de just för tillfället.
Min nya tatuering är så fin, jag är jätte nöjd! men jag tyckte de gjorde ont :( men nu sitter den där, i tid och evighet!


Jag är helt slut och ska sova nu!
Bye bye =)

2009-06-15
19:58:16

Sjuk & Regn
Idag skulle jag ha jobbat, första dagen på sommarjobbet, men jag är sjuk, så de gick ju inte att jobba, Tråkigt. men men ... Imorgon ska jag iallfall tatuera mig, för andra gången, det ska bli spännande, dock vet jag inte riktigt hur den kommer att se ut än, för han hade inte ritat den färdigt, men jag är säker på att den kommer att vara fin  =)
På onsdag ska jag jobba igen iallafall. Jag hoppas att det går bra och att jag mår bra då.
Det hemskt dåliga vädret håller dessutom i sig... Sååå tråkigt!

Bye bye!

2009-06-10
23:32:44

En onsdag med fult väder
Har regnat nästan hela dagen idag...    :(
Nu är jag hema hos pappa & Karin och är kattvakt, Måns skriker nåt så förskräckligt.
igår var jag iallafall och klippte mig, vart inte riktigt som jag ville ha de, men de blev rätt fint iallafall. Sen åkte jag hem till Emelie och åt pizza och tittade på hennes underbart söta kisseungar, om jag kunde skulle jag ta med dom hem ;)
Inatt sov jag som en kratta, knappt nånting alls, så jag sov i princip hela förmiddagen istället... Mådde så hemskt dåligt...
Idag har jag lekt med min lilla Raring Ida. Vi skulle göra stuvade makaroner, men hade inte nån aning alls om hur man gjorde, men tillslut så, aa de smakade som stuvade makaroner, tycker jag iallafall.
Just nu sitter jag med en sådär ful "sling-mössa" på mig, Ida har hjälp mig att göra slingor, och snart kommer ögonblicket vi väntat på, och RESULTATET!! Jag är faktiskt lite nervös över de hehe. Hoppas på de bästa.
Vi ska kolla på filmen " Allt om min Buske" strax.
Imorgon ska jag träffa LiLi =) Det var längesen, och på kvällen ska jag hem för på fredag slutar syskonen skolan hihi =)

BYE BYE !!

2009-06-04
14:27:43

Regnig torsdag.
Nu har jag bestämmt mig! Jag ska klippa av mig allt hår!! Såå jävla kort! Men jag blir lite bekymrad när jag tänker på om jag skulle tycka att det blir otroligt fult! Vad gör jag då ? Ida tyckte att jag skulle gå med mössa dygnet runt isåfall. Haha, lite varmt nu under sommarn kanske haha. Funderar på om jag ska gå på DropIn nåndag under nästa vecka, om jag ska boka tid så kommer de ju ta evigheter och så kanske jag hinner ändra mig och oroa mig. Bäst att bara gå dit och sätta sig i stolen och säga - KLIPP AV ALLT! höhö!

Ska packa lite badkläder och åka in och simma och äta lite med min lilla Griis nu <3 hihi,  de blir myyys =)

BYE BYE :)

2009-06-03
14:12:47

Onsdag 3 juni
Tänk att det redan är juni! helt otroligt vad tiden går fort. På fredag är de 1 år sen jag tog studenten! Kan knappt fatta de. Men inte har jag blivit mer vuxen för de, hehe.
Ikväll ska jag och kamraterna från urologen gå blodomloppet, 5km, trevligt! Man får en fruktkorg efteråt tror jag de var. Hoppas att det inte regnar bara. Just nu gör de inte de iallafall.
Imorgon har jag och Fia tänkt simma lite, jag hoppas vi gör de :) kanske vi käkar nåt efter med hihi.
fredag ska  jag jobba lite på Örnen, får se hur de går, blir så jobbigt att kommaa dit  så sällan för d glömmer jag nästan bort rutinerna där.. Aja, jag hoppas de går fint iallafall.
Jag hoppas jag får som jag vill i helgen... thihii! :D
Nästa vecka åker Pappa & Karin till Gotland i drygt en vecka och då ska jag vara där och passa mina "småsyskon" =)
Nu har jag förresten bokat tatueringstid med Höhö!! Lääängtar :D

Bajs bajs!!